Maskinflyttning och Industriflyttning

Ottossons Allservice hjälper gärna dig i Kalmar, Växjö & Blekinge och ditt företag med maskinflyttning och maskinmontage.

Handlar det om någon enstaka maskin eller en hel verkstad med samtlig utrustning? Vi har resurserna att hjälpa dig med maskinflyttning utifrån dina specifika behov.

Med vår flyttutrustning klarar vi inomhus transporter upp till ca 30 ton, vi har även luft kuddar för transport på känsliga golv. Med samarbets partners kan vi erbjuda vägtransporter samt lastning/lossning.

Maskinflyttning och maskinmontage med Ottossons Allservice gör att dina maskiner flyttas och monteras säkert och snabbt. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har flyttat och monterat såväl små som stora maskiner över stora delar av norden. När du anlitar oss kan du vara säker på att din maskin kommer fram dit just du vill. Vi monterar, riktar och lämnar över maskinen körklar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din maskinflyttning? Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer. Varmt välkommen till Ottossons Allservice!